Palvelut

Yrityskehitys

Auttaa yritystä palvelumuotoilulla päivittäisten ja tulevaisuuden haasteiden yli tunnistamalla sen voimavarat ja pullonkaulat, tuomalla ratkaisuja toimimaan haastavissa tilanteissa.

Prosessit

Tuntemalla yrityksen kaikki prosessit voidaan yritystä johtaa järkevästi ja tehokkaasti. Prosessien kehitystyöllä vaikutetaan työn sujuvuuteen ja sillä voidaan myös vaikuttaa työhyvinvointiin koko organisaatiossa. Prosessi on vieras sana yleisesti yrityksessä. Palvelumuotoilua hyväksikäyttäen voidaan tunnistaa erilaisia toimintamalleja ja kehittää niitä auttamaan päivittäisissä rutiineissa.

Hallinto

Mitkä vastuut ja velvoitteet kuuluvat hallinnolle? Kuinka organisaatio muodostuu? Mitä voidaan ulkoistaa ja mitä kannattaa tehdä itse? Autan määrittelyssä ja kuvaamaan prosessit, missä te voitte tehdä asiat helpommin ja tehokkaammin!

Logistiikka

Ulkoistaminen, onko se aina oikea ratkaisu. Oman logistiikan tunteminen ja palveluiden kustannustasoon vaikuttavien tekijöiden tietäminen on rahanarvoinen tieto. Logistiikkaprosessin tunteminen ja sen arvon muodostuminen on yrityksen kannattavuuden kannalta elintärkeää. Tiedätkö sinä mitä palvelusi oikeasti maksavat? Kulu kirjanpidossa merkitsee myös rahan menetystä, ei pelkästään kustannus. Logistiikkaketjun vaiheiden tunteminen kustannustasolla tekee teidänkin yrityksestä menestyjän.

IT, ERP sekä Verkkokauppa

Tietojärjestelmät ja mutkaton tiedonkäsittely on tätä päivää. Autan teitä järjestelmävalinnoissa, kuin myös verkkokauppojen rakentamisessa. Konsultoinnin avulla saavutatte paremman asiakaskattavuuden ja paremman kohderyhmän saavuttamisen kustannustehokkaasti.

Toiminnankehitys ja Auditoinnit

Kehittäminen kannattaa aina. Miten se tehdään tulee asetetuista tavoitteista ja niitä varten kehitetyistä toimintasuunnitelmista. Kehittäminen ei aina tarkoita rahan kuluttamista lisää, vaan sen uudelleen ohjaamisesta tuottamaan fiksummin ja nopeammin.

Kuinka teidän sisäinen tai ulkoinen laatu mitataan? Missä kohtaa arvoketjuanne voisitte parantaa? Haluatko tietää lisää? Auditoin toimeksiannosta toimintanne ja kumppaninne toimintoa katsomatta. Varmistutte että kumppaninne on aidosti teidän asialla ja toteuttaa haluttua laatua.

Mikäli tarvitset apua oman yrityksen aloittamiseen, niin Häneltä se löytyy. Tietotaito kohdallaan ja erittäin mukava palvelu. Suosittelen lämpimästi.

Helpot-tuote/Mirva

JTM-Consulting Johan Moilanen auttoi yritystäni myynnin prosessien kehittämisessä (Henkilöstöratkaisut Rami Räty Oy) ja antoi tönäisyn oikeaan suuntaan sulkemalla ns. pois turhia rönsyjä. Liiketoimintaideani kirkastui. Suosittelen!

Henkilöstöratkaisut Rami Räty Oy

%d bloggaajaa tykkää tästä: