Konsultointi ja asiantuntijapalvelut


Konsultointipalvelu yrityksen avuksi

JTM-consulting tarjoaa apuaan ja erilaisia kehityspalveluita, niin yksittäisten asioiden, kuin myös monimutkaisten kokonaisuuksien kanssa. JTM-consulting auttaa ratkaisemaan yritystoiminnan päivittäisiä haasteita ja tarvittaessa etsii oikean kumppanin tai sopivan palveluntuottajan.

Yrityksen kehittäminen

Valmiit formaatit ja sapluunat eivät välttämättä sovi juuri teidän yrityksellenne. Soveltaminen ja alan tuntemus ovat tärkeitä osa-alueita yrityksen kehityksessä. JTM-consulting kykenee soveltamaan yrityksen omaa osaamista ja yhdistämään uusia tekniikoita ja henkilöstön koulutusta juuri oikeassa mittasuhteessa.

Kumppanin valinta

Kumppanin valinta on yksi tärkeimmistä valinnoista liiketoiminnassa. Kumppanuus on yhteistyötä sekä molempia osapuolia hyödyttävä kokonaisuus. Kumppanuuden hyötynä voi saavuttaa merkittäviä kustannussäästöjä pitkällä aikavälillä. JTM-consulting tuottaa palvelut kotimaisin voimin ja luottaa omaan kumppaniverkostoon.

Palvelut ja aloittaminen

Palvelun ostamisen ensimmäinen askel voi olla esimerkiksi yhteinen projekti. Tarvitsette sitten some strategiaa tai myynnin tavoitteiden kirkastuksesta, tuotannon tai logistiikan optimointia, saatte kaikki yrityspalvelut samasta osoitteesta.

Kumppani valintoihin

JTM-consulting auttaa kumppani- ja toimittaja-auditoinneissa konsulttina sekä suorittaa liiketoiminnan ja johdon konsultointia toimeksiantoja. JTM-consulting pystyy tukemaan monipuolisella liiketoiminnan osaamisella, vankalla ja laaja-alaisella kansainvälisellä liiketoiminta kokemuksella.Copyright JTM-consulting – All rights reserved Design and admin by JTM-consulting 2021

Voimanlähteenä WordPress.com.
%d bloggaajaa tykkää tästä: