Yrityskehitys – Prosessit – Hallinto – Logistiikka – IT & ERP – Verkkokauppa

Yrityskehitys

Auttaa yritystä pääsemään päivittäisten haasteiden yli tunnistamalla sen voimavarat ja pullonkaulat.

Prosessit

Tuntemalla yrityksen kaikki prosessit voidaan yritystä johtaa järkevästi ja tehokkaasti. Prosessien kehitystyöllä vaikutetaan työn sujuvuuteen ja sillä voidaan myös vaikuttaa myös työhyvinvointiin.

Hallinto

Mitkä vastuut ja velvoitteet kuuluu hallinnolle? Mitä voidaan ulkoistaa ja mitä kannattaa tehdä itse? Me autamme määrittelyssä missä te voitte tehdä asiat fiksummin!

Logistiikka

Ulkoistaminen ei aina ole se oikea ratkaisu. Oman logistiikan tunteminen ja palveluiden kustannustasoon vaikuttavien tekijöiden tietäminen on rahanarvoinen lisäarvo, mitä ei kannata myydä pois itseltään, ellei ole aivan pakko! Tiedätkö sinä mitä palvelusi oikeasti maksavat?

IT & ERP ja Verkkokauppa

Tietojärjestelmät ja mutkaton tiedonkäsittely on tätä päivää. Pystymme auttamaan järjestelmävalinnois kuin myös verkkokauppojen rakentamisessa juuri teidän liiketoimintaan, tuotteita ja asiakkaita varten. Konsultoimalla voimme auttaa myös paremmaan asiakaskattavuuden saavuttamisessa.

Toiminnankehitys ja Auditoinnit

Miten teidän sisäinen tai ulkoinen laatu mitataan? Meidän avulla voitte selvittää, missä kohtaa arvoketjuanne voisitte parantaa. Haluatko tietää lisää?

Mikäli tarvitset apua oman yrityksen aloittamiseen, niin Häneltä se löytyy. Tietotaito kohdallaan ja erittäin mukava palvelu. Suosittelen lämpimästi.

— Helpot-tuote/Mirva

JTM-Consulting Johan Moilanen auttoi yritystäni myynnin prosessien kehittämisessä (Henkilöstöratkaisut Rami Räty Oy) ja antoi tönäisyn oikeaan suuntaan sulkemalla ns. pois turhia rönsyjä. Liiketoimintaideani kirkastui. Suosittelen!

— Henkilöstöratkaisut Rami Räty Oy